ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 

Η ASSET ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ιδρύθηκε το 1997 σαν εταιρεία υψηλής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας.

Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, μέσω της εξατομικευμένης προσέγγισης του πελάτη, τη διάγνωση των αναγκών του και τη συνεχή υποστήριξή του σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών.

 


 

Κοινωνική Οικονομία

Διαβάστε Περισσότερα

Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα Erasmus +

Διαβάστε Περισσότερα

Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες

Διαβάστε Περισσότερα

ΝΕΑ

Youth on the Move, Κατερίνη, 15-16 Απριλίου 2016

YoM Katerini - banner 1

Η Asset Τεχνολογική, Εθνικό Σημείο Επαφής του προγράμματος Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες, συμμετείχε στην Εκδήλωση YouthontheMove που διοργανώθηκε στην πόλη της Κατερίνης στις 15 και 16 Απριλίου 2016 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα και το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Το Youth on the Move ή «Νεολαία σε Κίνηση», είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία αποσκοπεί στη βελτίωση της εκπαίδευσης και της απασχολησιμότητας των νέων μέσω της κινητικότητας. Στα περίπτερα που στήθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες και πολλοί άλλοι πληροφορήθηκαν για τις δυνατότητες εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης στο εξωτερικό, που παρέχει η ΕΕ και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με ανθρώπους που έχουν ήδη επωφεληθεί από αυτές. 

Οι φορείς που εκπροσωπήθηκαν ήταν: η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού - Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για το πρόγραμμα EURES, η πύλη για τους Ερευνητές EURAXESS GR και η Asset Τεχνολογική με το Πρόγραμμα Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες.

Το διήμερο των εκδηλώσεων άνοιξε το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν η Αντιδήμαρχος κα Ροδή Ελευθεριάδου, ο Επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος και ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Άρης Περουλάκης. Κατά τη διάρκεια του διημέρου υπήρχε συνεχής ενημέρωση στα περίπτερα, μουσικά δρώμενα και παρουσιάσεις ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Το απόγευμα της Παρασκευής, στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Πιερίας, πραγματοποιήθηκε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τις δυνατότητες χρηματοδότησης από Ευρωπαϊκά Προγράμματα με την συμμετοχή νέων και όχι μόνο, επιχειρηματιών της πόλης, καθώς και μελών του Επιμελητηρίου.

Κατεβάστε το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων στην κεντρική πλατεία Κατερίνης και το Πρόγραμμα της Εσπερίδας στο Επιμελητήριο Πιερίας. yom-katerini-16

1η Έκθεση Κινητικότητας "Mobility Fair 2016"

mobil

Erasmus for Young Entrepreneurs - Έναρξη νέου κύκλου 2016-2018!

EYE Logo

Mobility Fair 2016, Innovathens, Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

mobil

Ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας, ΕΒΕΘ, 18 Μαρτίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, η παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Ανταλλαγής Επιχειρηματιών “Erasmus for Young Entrepreneurs”.

mojoedit

 

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Εργαξία» υλοποιεί την πράξη με τίτλο «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων - ΑμΕΑ Δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων - Καματερού» στο πλαίσιο της Δράσης 3 «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες».

suscomedit

 

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΜΕΣΟΓΑΙΑ» υλοποιεί την πράξη με τίτλο «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Σπάτων – Αρτέμιδος και Παλλήνης».

 

boostedit

 

To BOOST ενσωματώνει εργαλεία και αναπτύσσει σχετικές μεθοδολογίες. Αυτά θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να εντοπίσουν τις κρίσιμες επιχειρηματικές ανάγκες τους και να βρουν τους κατάλληλους πόρους μάθησης για να ικανοποιήσουν αυτές τις ανάγκες.

capacitybedit

 

Το CB4LLP δημιουργεί μεθοδολογίες και εργαλεία που υποστηρίζουν τη διάδοση και αξιοποίηση των αποτελεσμάτων των προγραμμάτων LLP, τη βελτίωση της Δυνατότητας Δόμησης σε τομεακό, διεθνές και Ευρωπαϊκό επίπεδο, και την προώθηση της αξιοποιήσης των διατομεακών δράσεων σε επίπεδο ΕΕ.

 

 

 

HFAISTIADESlogo
hermes 
paros
amfiloxia 
topsalogo
    afaia
    mojo
    locateedit