ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 

Η ASSET ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ιδρύθηκε το 1997 σαν εταιρεία υψηλής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας.

Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, μέσω της εξατομικευμένης προσέγγισης του πελάτη, τη διάγνωση των αναγκών του και τη συνεχή υποστήριξή του σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών.

 


 

Κοινωνική Οικονομία

Διαβάστε Περισσότερα

Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ

Διαβάστε Περισσότερα

Cooperate to Operate Erasmus+

Διαβάστε Περισσότερα

Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες

Διαβάστε Περισσότερα

ΝΕΑ

Συνέδριο: 4η Βιομηχανική Επανάσταση | Οι Νέες Τεχνολογικές Τάσεις

coverimage

 

4η Βιομηχανική Επανάσταση: Οι Νέες Τεχνολογικές Τάσεις

 

New world . New you!

 

Παρατηρείς τον κόσμο γύρω σου να αλλάζει;

Βλέπεις τις νέες τεχνολογικές τάσεις να κυριαρχούν στη ζωή σου και αναρωτιέσαι πώς θα προσαρμοστείς σε αυτές;

Το Citycampus.gr σε καλεί να γνωρίσεις τη νέα τάξη πραγμάτων στο 1ο του Συνέδριο!

Μία ημερίδα αφιερωμένη σε φοιτητές και νέους αποφοίτους, με όρεξη και πάθος για τις νέες καινοτομίες που επιτάσσει ο σύγχρονος κόσμος!

Πώς επηρεάζουν οι νέες τεχνολογικές τάσεις τη ζωή μας;

Τι ρόλο παίζει η τεχνητή νοημοσύνη και ποια η σχέση της με την Cognitive Science;

Πώς θα προετοιμαστείς κατάλληλα για τις αλλαγές αυτές, ώστε να εξασφαλίσεις το μέλλον σου;

 

Διακεκριμένοι ομιλητές του χώρου της αγοράς θα μοιραστούν γνώσεις και συμβουλές για το πώς να ανταπεξέλθεις στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Φοιτητές Πολυτεχνικών Σχολών θα μεταφέρουν προσωπικές τους εμπειρίες, προσεγγίζοντας περαιτέρω όρους όπως ρομποτική, νανοτεχνολογία, μηχανική.

Το Συνέδριο θα εμπλουτίσουν miniworkshopsποικίλου περιεχομένου.

 

Ακόμα, σε περιμένουν πολλές μικρές και μεγάλες εκπλήξεις, οι οποίες θα μετατρέψουν αυτό το Συνέδριο σε ένα ταξίδι στο μέλλον.

 

Πότε;

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019

Πού;

Alba Graduate Business School, The American College of Greece (Ξενίας 6-8, Αθήνα)

 

Ώρα διεξαγωγής: 10:00π.μ. – 20:30μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Βεβαίωση συμμετοχής


Για περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο μείνετε συντονισμένοι εδώ:


Official site


Official Facebook Page


Event Page

Ο κόσμος αλλάζει. Εσύ;

Σε περιμένουμε!

 

Kick off meeting of CoOp was held in Oslo

                                    

                                    

Kick off meeting of #CoOp project was held in Oslo, Norway, between 15-22 October, 2017. Participants, representing partner organizations, Youth Work Ireland (Ireland), Asset Tec (Greece) Fundacja Robinson Crusoe (Poland), Fundatia Danis (Romania) and Norsensus Mediaforum (Norway), got together to plan the 2-year project, but also to learn from each other, from their CSR and fundraising experience. 

Read more about the kick off meeting: http://coop.norsensus.no/kick-off-meeting-of-coop-was-held-in-oslo/

CoOp project – a promising start

                                     

CoOp project aims to enhance the collaboration between Small-Medium Enterprises (SMEs) and youth organizations, thus to promote and encourage private investment in youth development, and education. The main goal of the project is to support youth workers and youth organizations to diversify their funding sources and attract investments from the business sector, by professionalizing them in the field of CSR / fundraising from SMEs. The project will be implemented between August 2017 and July 2019.

Our Erasmus+ project CoOp (Cooperate to Operate – bringing together youth organizations and SMEs through corporate social responsibility) has been granted 171.059 EURO by Aktiv Ungdom (Norway). The project is outcome of a partnership between Norsensus Mediaofrum (Norway), Youth Work Ireland ️(Ireland), Fundatia Danis (Romania), Asset Tec (Greece) and Fundacja Robinson Crusoe (Poland). The project is also supported by Universitatea Babeş-Bolyai (Romania) and Høgskole i Oslo.

For more information: http://coop.norsensus.no/coop-project-starts-promising/

Youth on the Move, Κατερίνη, 15-16 Απριλίου 2016

YoM Katerini - banner 1

Η Asset Τεχνολογική, Εθνικό Σημείο Επαφής του προγράμματος Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες, συμμετείχε στην Εκδήλωση YouthontheMove που διοργανώθηκε στην πόλη της Κατερίνης στις 15 και 16 Απριλίου 2016 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα και το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Το Youth on the Move ή «Νεολαία σε Κίνηση», είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία αποσκοπεί στη βελτίωση της εκπαίδευσης και της απασχολησιμότητας των νέων μέσω της κινητικότητας. Στα περίπτερα που στήθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες και πολλοί άλλοι πληροφορήθηκαν για τις δυνατότητες εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης στο εξωτερικό, που παρέχει η ΕΕ και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με ανθρώπους που έχουν ήδη επωφεληθεί από αυτές. 

Οι φορείς που εκπροσωπήθηκαν ήταν: η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού - Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για το πρόγραμμα EURES, η πύλη για τους Ερευνητές EURAXESS GR και η Asset Τεχνολογική με το Πρόγραμμα Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες.

Το διήμερο των εκδηλώσεων άνοιξε το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν η Αντιδήμαρχος κα Ροδή Ελευθεριάδου, ο Επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος και ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Άρης Περουλάκης. Κατά τη διάρκεια του διημέρου υπήρχε συνεχής ενημέρωση στα περίπτερα, μουσικά δρώμενα και παρουσιάσεις ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Το απόγευμα της Παρασκευής, στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Πιερίας, πραγματοποιήθηκε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τις δυνατότητες χρηματοδότησης από Ευρωπαϊκά Προγράμματα με την συμμετοχή νέων και όχι μόνο, επιχειρηματιών της πόλης, καθώς και μελών του Επιμελητηρίου.

Κατεβάστε το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων στην κεντρική πλατεία Κατερίνης και το Πρόγραμμα της Εσπερίδας στο Επιμελητήριο Πιερίας. yom-katerini-16

Δείτε τα Νέα μας στο Facebook

Για τα τελευταία νέα μας μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα μας στο  facebook

https://www.facebook.com/Asset.Tec?ref=tn_tnmn

 

 

mojoedit

 

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Εργαξία» υλοποιεί την πράξη με τίτλο «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων - ΑμΕΑ Δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων - Καματερού» στο πλαίσιο της Δράσης 3 «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες».

suscomedit

 

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΜΕΣΟΓΑΙΑ» υλοποιεί την πράξη με τίτλο «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Σπάτων – Αρτέμιδος και Παλλήνης».

 

boostedit

 

To BOOST ενσωματώνει εργαλεία και αναπτύσσει σχετικές μεθοδολογίες. Αυτά θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να εντοπίσουν τις κρίσιμες επιχειρηματικές ανάγκες τους και να βρουν τους κατάλληλους πόρους μάθησης για να ικανοποιήσουν αυτές τις ανάγκες.

capacitybedit

 

Το CB4LLP δημιουργεί μεθοδολογίες και εργαλεία που υποστηρίζουν τη διάδοση και αξιοποίηση των αποτελεσμάτων των προγραμμάτων LLP, τη βελτίωση της Δυνατότητας Δόμησης σε τομεακό, διεθνές και Ευρωπαϊκό επίπεδο, και την προώθηση της αξιοποιήσης των διατομεακών δράσεων σε επίπεδο ΕΕ.

 

 

 

HFAISTIADESlogo
hermes 
paros
amfiloxia 
topsalogo
    afaia
    mojo
    locateedit