Πανευρωπαϊκή πρωτιά ανάμεσα σε 14.000 επιχειρηματίες για τον Έλληνα Επιχειρηματία που βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του προγράμματος Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες !!!

Ο Ρεθυμνιώτης Γιάννης Πολυχρονάκης ψηφίσθηκε ως ο κορυφαίος Επιχειρηματίας Υποδοχής στην Ευρώπη κατά τον εορτασμό για τα 10 χρόνια του προγράμματος Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες (2009-2019), σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαρτίου 2019 στις Βρυξέλλες με την παρουσία 200 Ενδιάμεσων Οργανισμών του προγράμματος, Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EASME). Ο Γιάννης συμμετέχει στο πρόγραμμα από το 2015 με την υποστήριξη του Ενδιάμεσου Οργανισμού στην Ελλάδα Asset Τεχνολογική.

Με σπουδές Πολιτικού Μηχανικού και Διοίκησης Επιχειρήσεων ο Γιάννης Πολυχρονάκης ανέλαβε και διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό και τουριστικό κλάδο. Την τελευταία δεκαετία υλοποίησε σημαντικά έργα, κάποια από τα οποία διακρίθηκαν για τις καινοτόμες σχεδιαστικές και κατασκευαστικές λύσεις τους. Η ενασχόληση με τον ξενοδοχειακό κλάδο αφορά μικρές τουριστικές μονάδες στο Νομό Ρεθύμνου. Από το 2012 συμμετέχει ενεργά σε διεθνή σεμινάρια και συνέδρια με αντικείμενο τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Ο Γιάννης Πολυχρονάκης στο πλαίσιο του προγράμματος υλοποίησε 15 συνεργασίες με Νέους Επιχειρηματίες από το εξωτερικό, δίνοντας υψηλή προστιθέμενη αξία στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, οδηγώντας τον στην κορυφαία διάκριση που έχει δοθεί σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο καταδεικνύοντας τη δυναμική και προοπτική της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

        EYE Awards 1             EYE Awards 2

 

 

 

 

HFAISTIADESlogo
hermes 
paros

amfiloxia 
topsalogo
    sentra
    mojo
co op logo